گزارش تخصصی آموزش الکترونیکی مجازی به دانش اموزان

دانلود گزارش تخصصی آموزش الکترونیکی مجازی به دانش اموزان

دانلود گزارش تخصصی آموزش الکترونیکی مجازی به دانش اموزان
چکیده:
پیدایش دانشکده مجازی، موجب شده تا تصورات قبلی در زمینه نیاز به امکانات فیزیکی بسیار برای فرایند یاددهی-یادگیری در آموزش عالی دچار تحول و دگرگونی جدی شود. هدف یادگیری الکترونیکی، ارتقای دانش و مهارت‌های نیروی انسانی با به کارگیری برنامه‌ای به روز و مقرون به صرفه است.
در شرایط جدید، نیاز به تاسیس ساختمانها و امکانات فیزیکی و صرف هزینه های گزاف نبوده و دانشجویان و مدرسان نیاز به ترک منزل و یا محل کار خود برای حضور دائمی در کلاسها را ندارند.
در این روش می توان به بهترین نحو سبک های مختلف یادگیری را پوشش داده و از ترکیب نمودن انواع مختلف محتوا از قبیل متن، صوت، تصویر، انیمشن و … به حداکثر بازده در یادگیری دست یافت.
در این نوع آموزش، دسترسی فراگیران به مطالب و محتوای دوره وابسته به زمان و مکان نیست. در آموزش مجازی، افراد قادرند در هر ساعت از شبانه‌روز و در تمام هفته به فراگیری اطلاعات مورد نیازشان بپردازند.

مقدمه:
در نظام برنامه ریزی درسی متمرکز، معمولاً برنامۀ درسی را نهاد مرکزی تهیه می کند و مناطق و مدارس به اجرای وفادارنۀ آن ملزم می باشند. در نظام برنامه ریزی درسی غیر متمرکز، تمامی اختیارات به سطوح پایین تر واگذار می شود و هر یک از واحدها آزادی و اختیار عمل دارند. در نظام برنامه ریزی درسی نیمه متمرکز، سیاست ها و چارچوب ها را نهاد مرکزی تدوین می کند و بخشی از اختیارات به مناطق و مدارس واگذار می شود و نظارت و کنترل از سوی نهاد مرکزی اعمال می شود

فهرست
چکیده: ۲
مقدمه: ۳
مزایای آموزش الکترونیکی ۴
بعضی از معایب نظام برنامه‌ریزی درسی (آموزشی) متمرکز عبارت است از ۹
مزایای عدم تمرکز ۱۰
معایب عدم تمرکز ۱۱
معایب آموزش الکترونیکی ۱۳
نتیجه گیری: ۱۴
منابع ۱۵

فرمت فایل دانلود فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات تعداد صفحات: 15