پاورپوینت اختصاصات ظاهری، فیزیکی، شیمیایی و رادیولوژیکی آب آشامیدنی – 60 اسلاید

دانلود پاورپوینت اختصاصات ظاهری، فیزیکی، شیمیایی و رادیولوژیکی آب آشامیدنی – 60 اسلاید
اختصاصات ظاهری آب آشامیدنی
– طعم و بو
اساسی ترین مسئله در مورد آب تصفیه شده عدم داشتن طعم و بو است. به استثناء موادی نظیر کلرورسدیم در آب که فقط بر روی طعم آب اثر گذاشته و تأثیری بر بوی آب ندارند، بوی آب ارتباط نزدیکی با طعم آن دارد.

فرمت فایل دانلود فرمت فایل: پاورپوینت

تعداد صفحات تعداد صفحات: 60