دانلود مقاله مالی پرورش شتر مرغ (حسابداری)

Ostrich Project Finance (Accounting)

دانلود مقاله مالی پرورش شتر مرغ (حسابداری)

مقاله مالی حسابداری صنعتی
پرورش شتر مرغ
مقدمه:‏
پرورش شترمرغ از قرن ها پیش در کشورهای آفریقای ‏جنوبی که سرزمین اصلی این پرنده است رواج داشته و ‏گله های شترمرغ مانند سایر گله های دام و طیور پرورش ‏داده می شود. با توجه به اهمیت این پرنده، پرورش آن ‏دردیگر کشورهای جهان نیز انجام پذیر است. شتر مرغ ‏فعلی اصلاح نژاد شده واز لحاظ تولید، مزیت هایی نسبت ‏به شترمرغهای بومی آفریقا دارد.‏
درحال حاضر، در کشورهای کانادا ، آمریکا، چین ، ‏استرالیا، برخی از کشورهای اروپایی و همچنین در اکثر ‏کشورهای خاورمیانه پرورش این پرنده امکان پذیراست و ‏به دلیل این که از پوست، گوشت، پر و سایر اندام های ‏این پرنده استفاده می شود، پرورش آن در دیگر کشورهای ‏جهان مرسوم شده است. پرورش شترمرغ در ایران از حدود ‏‏۸ سال پیش آغاز شده و با توجه به استقبال عمومی از ‏پرورش این پرنده درآینده نزدیک شاهد افزایش تولیدات ‏شترمرغ درایران خواهیم بود.‏

فضای مسقف و سایبان و گردشگاه به ازای هرقطعه شترمرغ ‏متفاوت است. مثلا” از تولد تا سه ماهگی به ازای ‏هرقطعه حداقل یک متر مربع مسقف و ۵ متر مربع گردشگاه ‏در نظر گرفته شود.‏
یا به ازای هر قطعه مولد ( نر و ماده ) حداقل ۸ متر ‏فضای سرپوشیده و ۲۵۰ مترمربع گردشگاه در نظر گرفته ‏شود، کل زمین مورد نیاز به ازای هر قطعه مادر، بیش ‏از ۸۰۰ متر مربع باشد.‏
توضیح این که پرورش دهندگان شترمرغ مادر، موظف هستند ‏که نسبت به تشکیل شناسنامه انفرادی ثبت شجره نامه ‏اقدام نمایند.‏

برخی ویژگیهای شترمرغ
شترمرغ آفریقای جنوبی شامل نژاد شترمرغ گردن سیاه ‏آفریقایی ، گردن آبی و گردن قرمز است. قد ۱/۲   تا ‏‏۵/۲ متر – وزن ، ۱۱۰ تا ۱۳۰ کیلوگرم ( در سن ۱۰ تا ۱۳ ‏ماهگی ) – سرعت دوندگی ، تا ۷۰ کیلومتر درساعت – سن ‏بلوغ نر ، ۱۸ تا ۲۴ ماه – سن بلوغ ماده ، ۲۱ تا ۲۴ ‏ماه – نسبت ترکیب شترمرغها ۱ به ۲ (دو ماده و یک نر) ‏‏– تخمگذاری ، ۴۰ تا ۷۰ عدد ( در سال با آب وهوای ‏ایران از اسفند تا آذر) – وزن تخم ، ۲/۱ تا ۲ ‏کیلوگرم – گوشت شترمرغ ، قرمز، چربی اندک ، کلسترول ‏وسدیم کم ، آهن زیاد- مقاومت ، بدون بیماری شایع با ‏ریسک بالا در مقایسه با دیگر دام ها و طیور – چرم ، ‏‏۳/۱ تا ۵/۱ متر مربع، کشش قوی وزیبایی منحصریه فرد – ‏پر برای مد ، تزئینات و خواص گردگیری ، تزئین کلاههای ‏تعزیه خوانی – تعداد پر ، ۴۶-۵۰ پر محل پرورش ، اکثر ‏نقاط جهان – تعداد جوجه درسال ، ۲۵ تا ۴۵ جوجه تا ‏زمان کشتار ( ۱۰ تا ۱۳ ماهگی) – رشد ، ۲۵ تا ۳۰ ‏سانتیمتر درماه – بهترین زمان کشتار،۱۰ تا ۱۳ ماهگی ‏‏– زمان پخت تخم ، ۵/۱ تا ۲ ساعت- مقدار گوشت ، ۳۵ تا ‏‏۴۸ کیلوگرم

پرورش شترمرغ
شترمرغ درفصول خاصی جفت گیری می کند. این مدت می ‏تواند ۶ تا ۸ ماه در سال باشد. اما باید گفت که زمان ‏تولید مثل بستگی به عرض جغرافیایی و ارتفاع از سطح ‏دریا دارد.‏
درنیم کره شمالی جفت گیری در ماه آوریل آغاز و در ‏آگوست یا سپتامبر پایان می گیرد. در نیم کره جنوبی ‏درماه جولای یا آگوست شروع و در آوریل پایان می گیرد.‏

فرمت فایل دانلود فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات تعداد صفحات: 16