پرسشنامه بازخورد خوردن (گارنر و گارفینکل)
پرسشنامه بازخورد خوردن (گارنر و گارفینکل)، شامل 3 مولفه رژیم لاغری- پرخوری و اشتغال ذهنی با غذا- مهار دهانی. برگرفته از پرسشنامه گارنر و گارفینکل(۱۹۷۹).
توضیحات:
پرسشنامه استاندارد بازخورد خوردن گارنر و گارفینکل (۱۹۷۹) دارای ۲۰ سوال و شامل۳ مولفه رژیم لاغری، پرخوری و اشتغال ذهنی با غذا و مهار دهانی می باشد. روایی ابزار مورد تایید قرار گرفته است و پایایی ضریب آلفای کرونباخ ۹۴% گزارش شده است. منبع مورد استفاده در متن آورده شده است.
مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته روانشناسی، علوم تربیتی، تغذیه و رشته های مرتبط
در قالب فایل word و قابل ویرایش
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 3