پاورپوینت پوشش سلولزی

پاورپوینت پوشش سلولزی به بررسی یک پوشش زیبا و اقتصادی می‌پردازد که نخست توسط ژاپنی‌ها برای عایق سرما ابداع شد. این پوشش از ترکیب سلولز، الیاف مصنوعی و مواد معدنی ساخته شده و پس از ترکیب با آب به صورت خمیر روی سطوح مختلف اجرا می‌شود. پوشش سلولزی علاوه بر عایق بودن، به دلیل تنوع رنگی، محیطی پرنشاط و آرامش‌ بخش در منازل ایجاد می‌کند. این پوشش سازگار با محیط زیست بوده و در اجرا نیاز به حلال‌های شیمیایی ندارد، لذا برای انبوه‌ سازان جذاب است.

پوشش سلولزی

تاریخچه پوشش های سلولزی :

این پوشش یک پوشش زیبا و در عین حال اقتصادی می باشد که توسط ژاپنی ها ابداع و استفاده می شده، یعنی مردم ژاپن به علت سرمای زیاد منطقه ژاپن از این پوشش به عنوان عایقی در برابر سرما استفاده می کردند و سبوس برنج را بعد از کوبیدن با چسب ترکیب نموده و به صورت لایه ای روی درها می مالیدند.

بعدها این پوشش شکل کاملتری گرفت و در  اروپا استفاده شد و به جای سبوس و ساقه برنج از مواد دیگری استفاده شد یعنی ماده اولیه از سلولز استفاده شد و  افزودنی های فراوانی به آن اضافه شد که تنوع این محصول را بسیار زیاد نمود و کم کم به صورت یک پوشش شناخته شده در آمد.

پوشش سلولزی چیست؟

پوشش سلولزی ترکیبی ویژه از پالپ ها ، الیاف مصنوعی ، آراینده ها و سنگ های معدنی است که پس از ترکیب با آب ، به صورت خمیر در آمده و با ماله شیشه ای بر روی سطوح صاف ( گچ و خاک ، گچ سفید ، سیمان ، رنگ روغنی و پلاستیک ، چوب ، شیشه ، فلز و غیره ) اجرا می شود . از پوشش های مشابه پوشش سلولزی می توان به بلکا ، پتینه ،رومالین سیلکو و …اشاره نمود.

پوشش سلولزی علاوه بر اینکه عایق بسیار مناسب گرمایی و سرمایی است به دلیل طیف بالای رنگ باعث به وجود آمدن محیطی پر نشاط همراه با آرامش در فضاهای داخلی منازل میشود . این نوع پوشش که سازگاری بسیار بالایی با محیط زیست دارد در هنگام اجرا صرفا با آب مخلوط میشود . بدان معنا که هیچ نوع حلال شیمیایی برای اجرای آن به کار نمی رود .

موارد مصرف پوشش های سلولزی (پتینه)

پوشش های سلولزی قابلیت اجرا بر روی کلیه سطوح را دارا می باشد . این نوع پوشش بسیار مورد توجه انبوه سازان قرار دارد .زیرا به منظور صرفه جویی های مالی و زمانی بعد از اجرای گچ و خاک , اقدام به اجرای پوشش های سلولزی می نمایند .

به عبارت دیگر مرحله گچ کاری که مرحله ای وقت گیر و در عین حال هزینه بردار است حذف می گردد . همچنین این نوع پوشش قابلیت اجرا بر روی سطوح دیگر نظیر گچ , رنگ روغن , رنگ پلاستیک ,چوب , شیشه و …. را با توجه به دستور العمل اجرایی خاص خود دارا میباشد .

فهرست مطالب:

تاریخچه پوشش های سلولزی
پوشش سلولزی چیست؟
موارد مصرف پوشش های سلولزی (پتینه)
طرز ساخت بلکا:
نحوه اجرا :
زمان خشک شدن :
ترمیم بلکا
نحوه اجرای بلکا بر روی سطوح مختلف
سطوح سیمانی
رنگ روغن کهنه وخراب
آهن گالوانیزه و یا آلومینیوم

فرمت فایل دانلود فرمت فایل: پاورپوینت

تعداد صفحات تعداد صفحات: 25